Get Adobe Flash player

Hulp op afstand

Heeft u instructies onvangen om stallion quick support te downloaden van een van onze medewerkers?

Breed pakket van support

Op het gebied van het oplossen van automatiseringsproblemen biedt Stallion Automatisering BV een breed pakket van support. Of het nu gaat om de reparatie of upgraden van hardware, het aanleggen van netwerken of het installeren van servers, Stallion biedt u gegarandeerde kwaliteit op het gebied van innovatie en efficiƫntie. Voor alle automatiseringsproblemen kunt u bij ons terecht. Samen met u zoeken wij een passende oplossing.

Alle kennis in huis

Onze mobiele storingsafdeling is verantwoordelijk voor het oplossen van problemen bij onze klanten. Omdat de meeste bedrijven tegenwoordig niet meer kunnen werken zonder automatisering is deze storingsafdeling direkt oproepbaar. Deze storingsafdeling heeft alle kennis en apparatuur in huis om uw netwerk, server, printers en pc''s zo snel mogelijk te repareren of, indien reparatie niet mogelijk is, te vervangen.

Systeembeheerstoringsgebied

Voor bedrijven met een netwerk dat niet zo uitgebreid is dat hiervoor fulltime iemand beschikbaar moet zijn, bieden wij ook de service van een mobiele systeembeheerder, die van tijd tot tijd uw systeem onderhoudt. Deze oplossing biedt u toch kwaliteit die minder kostbaar is. Er zijn verschillende mogelijkheden beschikbaar voor het laten verrichten van werkzaamheden van een systeembeheerder.
 
 
 

telefoonConsult- en contactafdeling

Identificatie problemen

Als u problemen ondervindt met de automatisering van uw bedrijf of instelling, dan kunt u het beste eerst kontakt opnemen met onze consult- en contactafdeling. De afdeling zal uw problemen identificeren en u informeren over de oplossingen. Als de problemen niet direkt door deze afdeling op te lossen zijn maar wilt u toch direkt verder kunnen werken dan kan onze mobiele storingsafdeling uitkomst bieden.

Netwerken

Bent u van plan om een automatiseringsnetwerk aan te leggen voor uw bedrijf? Dan is het verstandig om hierover eerst goed advies in te winnen. Een zorgvuldig berekend netwerk kan namelijk veel teleurstellingen voorkomen. Een goed werkende automatisering wordt alleen gerealiseerd bij de juiste keuze van hardware, software en struktuur. Door onze ruime ervaring kunnen wij u voorzien van een passend advies.

 Projektmanagement

Ook voor projektmanagement kunt u bij Stallion terecht. Dat wil zeggen dat wij voor u automatiseringsprojekten volledig verzorgen. Hierdoor bent u er zeker van dat tijdsplanningen en budgetteringen realistisch zijn. Dit betekent ook dat deadlines gehaald kunnen worden met de reeds beoogde kosten. Door de vele projekten die wij in het verleden onder onze hoede hebben gehad, kunnen wij u een passende oplossing bieden.