Get Adobe Flash player

Eigen Productieh1

Vanaf haar oprichting streeft Stallion Automatisering ernaar om met haar klanten een automatiseringsoplossing te vinden, die technisch aan de huidige en toekomstige normen voldoet en welke in samenspraak met de klant door Stallion Automatisering zijn opgesteld. Het uitgangspunt welke in acht genomen wordt is dat de oplossingen financieel concurrerend dienen te zijn.
Door de kleinschalige aard van het bedrijf en de kwaliteit van de organisatie kan Stallion Automatisering BV. flexibel en snel inspelen op de veranderende wensen van de klant en veranderingen in de markt, zonder daarbij concessies te doen aan de kwaliteit van het produkt.

h2Diverse garantiemogelijkheden

Wij bieden op onze hardware diverse garantiemogelijkheden. Dit houdt in dat als er onverhoopt storingen optreden als gevolg van een technisch mankement in de aangekochte apparatuur, wij voor u een passende oplossing zoeken. Ons aanbod in uitstekende garantiemogelijkheden is onze manier om te laten zien dat onze service niet stopt na de aankoop van hardware maar dat wij betrokken zijn bij onze klanten.
h3Alle soorten hardware leverbaar

Dankzij de uitstekende kontakten met onze diverse leveranciers, leveren wij hardware van de hoogste kwaliteit met minimale wachttijden. Zo zijn wij bijvoorbeeld een gecertificeerd dealer van alle apparatuur van Compaq en Hewlett Packard. Zo bent u ervan verzekerd dat u kwaliteit en service koopt en dat, mochten er onverhoopt storingen optreden, u kunt vertrouwen op de garantievoorwaarden en diensten van deze bedrijven.

 

 

HP Silver PartnerGecertificeerd dealerschap

Onze kwaliteit wordt gewaarborgd door het feit dat wij van diverse topmerken het gecertificeerde dealerschap hebben verworven.
Zo zijn wij bijvoorbeeld officiƫel Compaq Partner en Star Sales Associate van Hewlett Packard. Deze dealerschappen worden niet zomaar toegekend maar alleen uitgereikt aan bedrijven die garant staan voor een zeer hoge kwaliteits- en servicegraad.
Wij zijn u graag van dienst.