Get Adobe Flash player

Software met licentieslicense

Tegenwoordig worden bedrijven, die met software zonder licenties werken, hard aangepakt door de fabrikanten van deze software. Wordt er in uw bedrijf software gebruikt zonder de verplichte licenties, dan loopt u het risico op hoge boetes. Om dit te voorkomen kunt u het beste kontakt opnemen met ons zodat er officiële licenties voor softwarepakketten kunnen worden aangevraagd. Neem geen risico en laat u registreren.



microsoft logoSoftware met licenties

In principe zijn alle softwarepakketten voor uw onderneming bij ons leverbaar. Het voordeel van het laten verzorgen van software door Stallion Automatisering BV is dat wij u een objectief advies kunnen geven over de verschillende mogelijkheden van de verschillende pakketten. Tevens verzorgen wij het registreren van de licentie van de software. Eventueel kunnen wij de aangevraagde software ook installeren op uw computer.




Software alternatievensoftware-logo

Omdat er zeer veel verschillende soorten softwarepakketten aangeboden worden, is het soms lastig om het juiste pakket te kiezen wat bij uw onderneming past. Stallion Automatisering kan u een advies op maat geven, zodat u altijd dàt softwarepakket krijgt dat aan al uw kriteria voldoet en niet andersom. Laat u juist informeren zodat u geen software aanschaft waar u later spijt van krijgt.